Domači kupec pregledal proizvodni obrat naše izolacijske rokavice Tester

Izolirani škornji in rokavice so potrebna varnostna oprema za delovanje in vzdrževanje električnega sistema DL / T1476 Pravilnik o preventivnem preskusu električnih naprav za varnost električne industrije sta predpisana preskusna metoda in cikel skupne varnostne opreme, kot so izolacijski škornji in rokavice. Izolirani škornji in rokavice napetost test, cikel je pol leta, preskusni proces ni dovoljeno razčleniti, Hkrati izolirani škornji pušča tok je manj kot mejna vrednost.

Čeprav je zaradi epidemije tujim strankam trenutno težko obiskati tovarno. Danes pa imamo srečo, da imamo domačo stranko. Po primerjavi več dobaviteljev prej, nas je stranka izbrala, ker je naše poslovno osebje bolj strokovno in imajo več izvoznih izkušenj z izolacijo rokavice testerji.

Celoten komplet preskusne opreme temelji na HZAQ-KS in opremljen z HZAQ-YW avtomatskim testnikom izolacijske rokavice, testnikom HZYD-10/100 napihljivega preskusnega transformatorja, testnim testnim testom HZAQ-YG, testnikom izolacijske podloge HZAQ in drugo opremo za dokončanje številnih testnih del.

Po končanem obisku in testiranju na kraju samem je bila stranka zelo zadovoljna in je sprva dosegla namen sodelovanja.

dielectric gloves tester